Loading...

Συνεχίζουμε τις δράσεις εξωραϊσμού στη Νέα Παραλία

 
Συνεχίζουμε τις δράσεις εξωραϊσμού στη Νέα Παραλία


Οι δράσεις εξωραϊσμού της Νέας Παραλίας συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά με τη συμμετοχή μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου, ΙΒ του Κολλεγίου Ανατόλια όπως και των φοιτητών του ACT. Το πρόγραμμα συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Δήμο Θεσσαλονίκη, την Alpha Bank, το Κολλέγιο Ανατόλια και τη ΧΑΝΘ και περιλαμβάνει την αποκατάσταση φθορών στα πάρκα της Νέας Παραλίας με ειδικά υλικά καθαρισμού και προστασίας που προσφέρει η Alpha Bank και με την καθοδήγηση υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πέρυσι το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετείχε με περισσότερες από 30 δράσεις, τουλάχιστον 700 εθελοντές (εργαζόμενους, μαθητές και φοιτητές του) οι οποίοι προσέφεραν περισσότερες από 1.400 ώρες εθελοντικής εργασίας μόνο στον πρώτο χρόνο του προγράμματος. Ο ίδιος αριθμός δράσεων προβλέπεται και φέτος με την ίδια μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή.

Οι δράσεις έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και των τριών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια. Στα θετικά του αποτελέσματα είναι η βελτίωση της όψης της Νέας Παραλίας, της «παραλίας μας» όπως την αποκαλούν μικροί και μεγάλοι μαθητές. Το σημαντικότερο όμως είναι η συνέπεια και υπευθυνότητα με την οποία τα παιδιά παίρνουν μέρος στη συλλογική αυτή προσπάθεια και το παράδειγμα που δίνουν.
 
 
 
 

 

Share